VueJS ontwikkelaar

Het ontwikkelen van VueJS applicaties is één van de core-business zaken van iXperience. Met VueJS is het mogelijk om kleine en zeer uitgebreide webapplicaties te bouwen die gebruiksvriendelijk en bovenal erg snel zijn.

 

iXperience heeft reeds meerdere jaren ervaring met het bouwen van Single Page Applications, en kan u ondersteunen bij diverse vraagstukken. Samen met Laravel ontwikkeling kunnen zeer uitgebreide maar ook gebruiksvriendelijke applicaties ontwikkeld worden.

Snel en schaalbaar

VueJS applicaties zijn snel omdat ze namelijk maar één keer door de gebruiker geladen dienen te worden. De rest van de data uitwisseling omvat alleen de ruwe data (bijvoorbeeld JSON). Hierdoor hoeft de gebruiker alleen maar het initiële bestand met de VueJS applicatie te laden waarna hij alleen maar data hoeft uit te wisselen.

VueJS applicaties zijn zeer goed schaalbaar door de modulaire opzet. Wanneer onderdelen uitgebreid moeten worden of aangevuld, kan dit met eenvoudige modules.

Uw volgende project in VueJS?

Heeft u een vraagstuk en zoekt u een gedegen oplossing? Wij staan u graag bij, en denken met u mee. In veel gevallen kunnen webapplicaties, maar ook websites, ondersteund worden door VueJS. Van simpele formuliervalidatie tot uitgebreide weergave van bijvoorbeeld grafieken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!