Laravel developer in Groningen!

We zorgen er samen met u voor dat zowel het uitdenken van uw idee als de realisatie ervan een succes wordt!

Interactieve en snelle applicaties

Als Laravel Ontwikkelaar zorgen wij bij iXperience voor de bouw van interactieve applicaties volgens de laatste methodieken. Onze PHP scriptingtalen en gebruik van het VueJS Javascript framework maken het mogelijk om in korte tijd uitgebreide applicaties te ontwikkelen. Door de synergie tussen Laravel en VueJS kunnen we deze optimaal op elkaar laten aansluiten en naadloos integreren. Ons doel is het om uw vraag om te zetten in gebruiksvriendelijke software, zodat u en uw medewerkers met minimale inspanning de maximale resultaten kunnen halen.

"Door het in eigen beheer laten ontwikkelen van een applicatie hebben we geen hoge maandelijkse kosten meer, de initiële fee heeft zich ruimschoots terugverdiend. We kunnen daarnaast alle wensen die we hebben door laten voeren wanneer wij dat nodig achten. Ideaal!"
Peter Smits
Eigenaar parking management bedrijf

U maakt websites, maar geen software?

iXperience werkt met meerdere marketingbureaus, webdesigners en DTP’ers samen zodat zij hun portfolio kunnen uitbreiden en een veel bredere doelgroep kunnen bereiken en ontzorgen.

Het is mogelijk om in-house software te ontwikkelen zodat uw klant vanuit uw onderneming volledig wordt ondersteund. 

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden!

Enkele opdrachten

Wat kunnen we voor u doen?

Maatwerk software ontwikkeling

Software is overal. Of het nu op een mobiele telefoon is, een wasmachine of gewoon op de computer, je kan er niet omheen. Veel van deze software is ‘connected’ en wordt door webdevelopers gebouwd. We maken maatwerk software voor diverse middelgrote en kleine bedrijven door heel Nederland. We ontwikkelen (mobiele) webapplicaties voor zowel internet als externe toepassingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Software koppelingen

Omdat vrijwel ieder bedrijf werkt met verschillende software pakketten is het soms belangrijk deze aan elkaar te koppelen. Toch is dat niet altijd even eenvoudig, of wordt het gewoonweg bijna niet ondersteund. Wij hebben enorm veel ervaring in het koppelen van diverse softwarepakketen, of dat nu via een API koppeling gaat, of een zelfgeschreven script, het is allemaal mogelijk. Binnenkort eens afspreken?

We komen graag langs!

Projectbegeleiding

U heeft zelf al developers aan het werk, of denk u eraan om hiermee te beginnen? Heeft u een kritische noot nodig, een ervaren sparringspartner? Door meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling kunnen we u goed bijstaan in uw volgende move! Of het nou gaat om tijdelijk management of ondersteuning voor langere tijd, we helpen u graag!

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Neem nu contact met ons op!