Voor de door ons gerealiseerde projecten verzorgen wij grotendeels ook de hosting en eventuele domeinnaamregistratie. Doordat we de exacte specificaties kunnen configureren sluiten onze pakketten naadloos aan bij de door ons gebruikte technologieën.

Gedegen techniek en goed bereikbaar

Hosting en domeinnaam voor scherpe tarieven en goede service, dat is waar we voor staan. Geen gedoe met rare ticketsystemen of wurgcontracten.

Direct een domeinnaam registreren of verhuizen? Vul ons contactformulier in, u kunt natuurlijk ook met Michel bellen, 06 1335 0294 en u weet direct waar u aan toe bent!

Geen praatjes, wel bereikbaar!

Waar kunt u tegenwoordig nog telefonisch terecht met uw vragen of problemen als het gaat om webhosting? Bij veel bedrijven kunt u alleen met tickets werken, maar u kunt ons gewoon bellen. Wij regelen het snel en adequaat!

Onze garanties

  • Degelijke hosting
  • Multiple site backup
  • Dagelijkse backups van data
  • Hosting in Nederland
  • Jarenlange ervaring
  • Breed netwerk, veel kennis
  • Ook maatwerk mogelijk
  • ISO en PCI-DDS certificering

Standaard

Uitgebreid

Premium

Let op: op al onze hostingdiensten (ook domeinnamen) gelden onze Algemene Voorwaarden

Deze kunt u hier lezen

Extra domeinnamen (ongeacht welke extensie) kunnen op aanvraag worden geregistreerd. Staan uw wensen er niet bij? Wij leveren ook gewoon VPS installaties die geheel op maat ingericht kunnen worden!

Geloof niet in loze beloftes van anderen

Er zijn natuurlijk honderden hosting aanbieders die allemaal pretenderen de goedkoopste en beste te zijn. Wij van iXperience geloven niet dat de beste hosting goedkoop kan zijn. Kwaliteit en goede dienstverlening is nou eenmaal kostbaar, en wij proberen hier een zo goed mogelijke balans in te vinden. Daarom zijn wij ook telefonisch en per mail en whatsapp bereikbaar. Heeft u een vraag of een probleem aangaande de hosting, neem contact met ons op. Wij bieden bij onze uitgebreide en premium pakketten gratis verhuisservice aan. Uw bestanden en databases worden dan kosteloos overgeplaatst naar onze nieuwe omgeving.