Laravel

Zoekt u een Laravel ontwikkelaar? Michel van iXperience is een Laravel ontwikkelaar pur sang. In 2013 begonnen met het Laravel Framework (versie 4) en uiteindelijk doorgegroeid naar het ontwikkelen van uitgebreide applicaties. Denk aan complete dashboards, backend systemen en API koppelingen voor externe websites. Met Laravel kunnen complexe maar ook eenvoudige oplossingen worden geboden voor een waaier aan vraagstukken. Heeft u al een Laravel ontwikkelaar en wilt u versterking, dan sta ik u ook graag bij!

 

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar waarom zou ik iXperience als Laravel Ontwikkelaar inhuren?

VueJS

Samen met het Laravel framework zorgen we middels VueJS voor interactieve applicaties die maar één keer geladen hoeven te worden waarna ze interactief communiceren met de applicatie.

Laravel is een raamwerk gebaseerd op de programmeertaal PHP. Het zorgt voor een zeer solide basis waarmee snel en efficiënt applicaties gebouwd kunnen worden. Zaken zoals bijvoorbeeld opslag, beveiliging en dataverwerking zijn grotendeels al ingebouwd in dit framework.

Laravel bestaat nog niet zo lang, het is opgezet in 2011, maar het heeft sinds die periode een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Niet alleen op het gebied van functionaliteit, maar ook op het gebied van een grote community. Deze community bestaat uit duizenden getalenteerde PHP programmeurs die ieder hun steentje bijdragen aan de Laravel groep. Een groot voordeel hiervan is dat bij Laravel projecten snel geschakeld kan worden op het gebied van kennis en ondersteuning.

Bent u van plan een webapplicatie te (laten) bouwen? Overweegt u nog welk framework u kunt gebruiken, en wilt u meer informatie over Laravel? Wij helpen u graag en ondersteunen waar nodig. Wij kunnen u helpen van planning en ontwerp tot de feitelijke bouw van de applicatie. Neemt u gerust contact met ons op en wij komen met gedegen antwoorden én oplossingen!

Privacyvoorwaarden van toepassing