Maatwerk WordPress plugins

WordPress is een enorm populair website beheersysteem. Eigenlijk begonnen als blogplatform, uiteindelijk is het uitgegroeid naar een volwaardig websiteplatform. Bijna ieder bedrijf heeft een website gebouwd in WordPress, en dat heeft goede redenen….

Bekend maakt bemind

Miljoenen gebruikers en webbouwers hebben ervoor gezorgd dat WordPress niet alleen populair is, maar ook heel goed opgebouwd en doorgetest. Dit laatste komt natuurlijk ook de beveiliging ten goede.

Niet blind vertrouwen

Ondanks het feit dat WordPress zelf veilig is, zijn de plugins dat vaak allerminst. Te vaak komen we websites tegen die vol staan met plugins die niet of slecht beveiligd zijn.

Uw eigen plugin

Niet alles is reeds gebouwd, of het moet nét even anders. Hier kunnen wij u natuurlijk helpen. We bouwen WordPress plugins naargelang de wens van onze opdrachtgevers. Niets is ons te gek, maar we geven wel onze ongezouten mening indien nodig. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

We zullen uw gegevens conform de GDPR wetgeving verwerken. Indien we uw gegevens niet meer nodig hebben zullen we deze vernietigen.