Jarenlange ervaring

Omdat we al sinds 2013 met het Laravel Framework werken, weten we alle ins en outs hiervan. Omdat er al tientallen projecten zijn ontwikkeld in Laravel, en er nog steeds een hoop in onderhoud zijn, kunnen we vrijwel altijd een goede oplossing voor uw volgende project bedenken.

Volgens de regeltjes

Voor onze programmatuur proberen wij de code compliance van Laravel na te streven. Dit betekent dat wij onze code documenteren op een manier zoals beschreven in de PSR-2 methodiek, en wij gebruiken de door Laravel gehanteerde stijlen waar nodig.

Daarnaast maken we uiteraard gebruik van versiebeheer zodat eventuele derde partijen eenvoudig kunnen aansluiten in een ontwikkelproces.

Een breder netwerk

We hebben naast onze eigen kennis, ook een grote groep mede ‘Artisans’ om ons heen die ook dagelijks werken met Laravel. Dit is interessant, omdat wanneer het nodig is, we ook kunnen opschalen of bijschakelen. Zo kan een project bijvoorbeeld sneller opgeleverd worden of uitgebreid worden.

Niet beperkt tot Laravel alleen

Omdat we naast het ontwikkelen van Laravel applicaties ook gespecialiseerd zijn in WordPress, kunnen we beide platforms goed koppelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een CRM systeem in Laravel te ontwikkelen dat gekoppeld is met bijvoorbeeld een API van het RDW of een andere (overheids) instelling, dat vervolgens data doorgeeft aan WordPress. Voor WordPress kunnen wij dan een plug-in ontwikkelen die aansluit bij uw wensen.

Gespecialiseerd in API koppelingen

Voor veel van onze applicaties maken we API koppelingen. Deze kunnen koppelen met externe applicaties, maar wij kunnen ook data vanuit de Laravel applicatie doorgeven aan de buitenwereld. Zo kunnen andere partijen aansluiten op de door u ontwikkelde applicatie.