Laravel developer in Amersfoort!

We zorgen er samen met u voor dat zowel het uitdenken van uw idee als de realisatie ervan een succes wordt!

Interactieve en snelle applicaties

De applicaties die iXperience ontwikkelt worden gebouwd volgens de laatste methodieken. We maken interactieve applicaties die ervoor zorgen dat medewerkers met minimale inspanning de maximale resultaten kunnen halen. 

Wij ontwikkelen de applicaties in PHP, een scriptingtaal die het mogelijk maakt om in relatief korte tijd uitgebreide applicaties te ontwikkelen.

Daarnaast maken wij gebruik van het VueJS Javascript framework. Dit is een platform waarin eenvoudig interactieve dashboards en panels gebouwd kunnen worden.

De synergie tussen Laravel en VueJS zorgt ervoor dat deze optimaal op elkaar aansluiten en naadloos integreren.

Wij zorgen ervoor dat uw vraag wordt omgezet in software!

U maakt websites, maar geen software?

iXperience werkt met meerdere marketingbureaus, webdesigners en DTP’ers samen zodat zij hun portfolio kunnen uitbreiden en een veel bredere doelgroep kunnen bereiken en ontzorgen.

Het is mogelijk om in-house software te ontwikkelen zodat uw klant vanuit uw onderneming volledig wordt ondersteund. 

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden!

"Door het in eigen beheer laten ontwikkelen van een applicatie hebben we geen hoge maandelijkse kosten meer, de initiële fee heeft zich ruimschoots terugverdiend. We kunnen daarnaast alle wensen die we hebben door laten voeren wanneer wij dat nodig achten. Ideaal!"
Peter Smits
Eigenaar parking management bedrijf

Enkele opdrachten

Wat kunnen we voor u doen?

Maatwerk software ontwikkeling

Software is overal. Of het nu op een mobiele telefoon is, een wasmachine of gewoon op de computer, je kan er niet omheen. Veel van deze software is ‘connected’ en wordt door webdevelopers gebouwd. We maken maatwerk software voor diverse middelgrote en kleine bedrijven door heel Nederland. We ontwikkelen (mobiele) webapplicaties voor zowel internet als externe toepassingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Software koppelingen

Omdat vrijwel ieder bedrijf werkt met verschillende software pakketten is het soms belangrijk deze aan elkaar te koppelen. Toch is dat niet altijd even eenvoudig, of wordt het gewoonweg bijna niet ondersteund. Wij hebben enorm veel ervaring in het koppelen van diverse softwarepakketen, of dat nu via een API koppeling gaat, of een zelfgeschreven script, het is allemaal mogelijk. Binnenkort eens afspreken?

We komen graag langs!

Projectbegeleiding

U heeft zelf al developers aan het werk, of denk u eraan om hiermee te beginnen? Heeft u een kritische noot nodig, een ervaren sparringspartner? Door meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling kunnen we u goed bijstaan in uw volgende move! Of het nou gaat om tijdelijk management of ondersteuning voor langere tijd, we helpen u graag!

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Onze specialiteiten

Laravel

Zoekt u een Laravel ontwikkelaar? Wij bij iXperience  zijn echte Laravel developers! Sinds 2013 ontwikkelen we Laravel applicaties voor het MKB. Denk aan complete dashboards, backend systemen en API koppelingen voor externe websites. Met Laravel kunnen voor complexe maar ook eenvoudige vraagstukken oplossingen worden geboden.

Heeft u al een Laravel ontwikkelaar en wilt u versterking, dan staan wij u ook graag bij.

VueJS

Een echt interactieve applicatie ontwikkelen? Dat is ook geen enkel probleem! Samen met het Laravel framework zorgen we middels VueJS voor interactieve applicaties die maar één keer geladen hoeven te worden waarna ze interactief communiceren met de applicatie. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld notificaties op het dashboard tonen wanneer er updates of andere belangrijke meldingen zijn.

Laat uw eigen CRM of andere applicatie ontwikkelen

Neem nu contact met ons op!